Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВБившият евродепутат Слави Бинев смята, че промяната в

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВБившият евродепутат Слави Бинев смята, че промяната в
Коментари Харесай

Слави Бинев: Аз имам голям шлем срещу всички гадове - ВИС, СИК и, разбира се, Борисов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Бившият евродепутат Слави Бинев счита, че смяната в политиката е необратима. Той приказва в предаването " Кум Савов Live " по " 7/8 ТВ ", където разяснява и обстановката с Бойко Борисов, с който преди години са имали спорове.

" Аз няма да се наредя измежду тези, които когато е паднал да го ритат на земята Борисов. Аз мога да скоча тогава, когато наподобява невероятно да бъде надвит. Аз съм имал такива борби и с други персони в живота си, които са изглеждали невероятно да бъдат победени. Освен Георги Илиев, сме имали много огромни спорове и с тогавашния СИК. Аз имам " огромен шлем " против всички гадове - ВИС, СИК и, несъмнено, Борисов. Всичките мои бизнеси обаче бяха смазани. Когато се бориш с прасе няма по какъв начин да не се окаляш. Това е в задължението на черния колан - да се изправиш против тъмните сили. Влизането ми в политиката през Атака в огромна степен беше обвързвано и с оцеляването ми даже и физически ", сподели той.

" Промяната в политическата картина към този момент е необратима. На " ИТН " им съчувствува, само че направиха неточност обявявайки авансово кабинета. Тогава просто трябваше да се излезе и да се каже, че липсва опит и се е позволила неточност. Аз в моето политическо тийнейджърство такива нелепости съм правил, че чак не мога да допускам. Трябва да има спор, а Народното събрание беше трансфорат в декоративна конструкция ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР